Ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende verwachtingen; die van u.

Unox ChefTop MIND Maps PLUS is de intelligente combi-oven die grilt, frituurt, braadt, rookt, kookt met stoom en nog veel meer. De automatische kookcycli en intelligente functies zorgen voor onberispelijke en consistente resultaten. Unox ontwerpt en vervaardigd professionele ovens voor horeca, gastronomie, grootkeukens en banqueting.Unox, gas- en elektrische ovens voor horecaketens, fastfood, bakkerij en vers en diepgevroren gebak en tenslotte voor installaties op grote schepen en platforms.De ovens van zijn ontworpen en vervaardigd om een onberispelijk kwaliteitsniveau in elk kookproces te garanderen dankzij de intelligente technologieën voor perfect koken!

Uw oven is uniek. Een nieuwe werknemer voor uw keuken.

Unox ChefTop MIND.Maps PLUS bevat de nieuwste intelligente technologieen die in elke keuken passen en biedt u praktische ondersteuning voor uw werk. Ze zijn ontworpen om maximale prestaties te garanderen in alle werkomstandigheden en om gemakkelijk in gebruik te zijn.

Droom groot! Geen grenzen aan uw creativiteit!

“De professionele oven die elke afstand tussen uw dromen en de realisatie ervan opheft”. De synthese van jarenlang onderzoek en ervaring van UNOX samen met de meest veeleisende chef-koks die de uitdaging aangaan om hun ideeën vorm te geven. U zult genieten van het koken van elk gerecht met de zekerheid van het maximale resultaat iedere keer weer.

UNOX CHEFTOP MIND.Maps™ PLUS ovens

Een combi-oven die, door gebruik te maken van de nieuwste en meest geavanceerde technologieën, waaronder kunstmatige intelligentie, concrete ondersteuning biedt voor uw werkprocessen. Het past zich aan elk type keuken aan en is gemakkelijk te gebruiken, zelfs door minder ervaren personeel, dankzij een enorme hoeveelheid beschikbare automatische programma’s.

De beste combi-oven voor degenen die werken in de wereld van catering, banketten, hotels, restaurants, grote keuken en elke andere foodservice-applicatie. Het is verkrijgbaar in de uitvoeringen van 3 tot 10 laden en in de trolleyversie, met 20 tot 40 laden.

Wat is een professionele combi-oven?

Een professionele combi-oven gebruikt volledige of gedeeltelijke stoomverzadiging om voedsel te koken en het is in staat om specifieke klimatologische omstandigheden te creëren voor elk type van koken.

Dit alles vertaalt zich in de optie om:

  • Koken met ” droge ” lucht (d.w.z. zonder vocht), waardoor koken op hogere temperaturen mogelijk is, zoals grillen, braden en bruinen, of delicate lage temperatuur koken, zoals uitdroging van fruit en groenten.
  • Kook met ” gemengde ” lucht (d.w.z. met lage luchtvochtigheids-percentages), waarmee u kunt braden, op lage temperatuur koken, stoven, ‘s nachts koken, stoofpot en nog veel meer.
  • Stomen (d.w.z. met zeer hoge luchtvochtigheids-percentages) bij elke temperatuur: sous-vide koken, regeneratie, stomen, enz.

Wat zijn de voordelen van een UNOX combi-oven?

De belangrijkste voordelen van het gebruik van een combi-oven in een professionele keuken zijn: veelzijdigheid, energiebesparing, kortere bereidingstijden, minder arbeid in de keuken.

Een combi-oven geeft u de mogelijkheid om meer dan 90% van uw menu-items te bereiden zonder toezicht op koken, wat zich vertaalt in arbeids- en tijdsbesparing en een veiligere en meer georganiseerde keuken.

Elektrisch of gas combi-oven?

De MIND Maps ™ PLUS combi-ovens zijn verkrijgbaar in zowel elektrische als gas (methaan of LPG) voeding om u de mogelijkheid te geven om vrij te kiezen op basis van uw behoeften.

Zowel de elektrische combi-oven als de gas-combi-oven gebruiken dezelfde technologieën en hebben dezelfde kookprestaties, die een zeer snelle thermische toename mogelijk maken (30-260 ° C in minder dan 5 minuten) en nog veel meer.

De mogelijkheid om een ​​MAXI.Link-kolommen te stapelen, ovens met verschillende afmetingen en voedingen, stelt u in staat om kosten te besparen, energie en ruimte te besparen en de veelzijdigheid te maximaliseren door uw nieuwe combi-oven altijd op vollast te laten werken!

GRILLEN

De nieuwe manier om te grillen. Een oven die koken in volledige autonomie beheert. Smaakvoller eten, tevreden smaakpapillen. Geen verspilling van tijd.

BRUINEN

Uw Unox-oven staat in het middelpunt van elk kookproces. Gebruik het om vlees, vis en groenten voor of na het koken te bruinen om hun smaken te verbeteren.

FRITUREN

Afwezigheid van vocht betekent knapperige en gouden paneermeel. Verheven smaken, perfecte consistentie, sappiger vlees, groenten en vis met delicate consistente smaken.

BAKKEN IN DE PAN

Als u snel, agressief maar nooit overdadig, altijd consistent gefrituurd voedsel wilt, is het juiste antwoord uw Unox-oven.

ROKEN

Verbaas de meest veeleisende fijnproevers van uw klanten door uw UNOX-oven om te bouwen in een roker met HYPER.Smoker! Gebruik elk type natuurlijke houtsnippers, selecteer de intensiteit en laat de oven elk detail van het rookproces regelen.

REGENERATIE VAN PRE-COOKED VOEDSEL EN VOORGEZETTE MAALTIJDEN

Zonder risico op brandwonden, condensatie of extreme droogheid. Laat de klimaatregeling van CLIMALUX™ elk moment van de regeneratie van ingevroren voedsel regelen.

ROOSTEREN

Braadstukken zijn zoals je ervan gedroomd hebt. Sappig en smakelijk. Minimale gewichtsvermindering, precieze en regelmatige temperaturen en vochtigheid. Altijd perfect koken. Met of zonder sonde.

STOVEN

Jij en UNOX. De perfecte combinatie. Met je ervaring en betrouwbaarheid bereid je alles voor. Zelfs de meest traditionele keuken, maar met minder potten, minder gedoe. Meer tijd om elke creatie te bewonderen.

ROOSTEREN OP LAGE TEMPERATUUR

Je braadstukken zoals je ervan gedroomd hebt. Sappig en smakelijk. Minimaal gewichtsverlies, precieze en consistente interne temperatuur en sappigheid.

‘S NACHTS KOKEN

Kook als er niemand in de keuken is, maximaliseer de opbrengst, het gebruik van uw ovens en het rendement van uw investering.

STOMEN

Dikke, delicate maar krachtige stoom. De kookkamer is verzadigd in minder dan 20 seconden. Van 35 tot 260 graden. Ontdek de onbegrensde kracht van STEAM.Maxi technologie!

SOUS-VIDE

Alle smaken van uw ingredienten, versterkt door moderne kooktechnieken. Efficienter dan een waterbad en onbeperkte veelzijdigheid.

KOKEN IN POTTEN

De perfecte stoomverdeling van STEAM.Maxi maakt het koken van het product in potten mogelijk, voor degenen die de meest innovatieve kooktechnieken gebruiken en willen dat de smaken gecombineerd worden maar goed bewaard blijven.

PAR-BAKKEN EN VOORBAKKEN

Par-bakken van zoetwaren en bakkerijproducten. Voorkoken van vlles, vis en groenten. Uw UNOX oven bereidt u voor op de beste service tijdens piekmomenten.

PASTEURISEREN

Ja, u kunt ook pasteuriseren om tijdloze goedheid van uw creaties te garanderen, de kwaliteit te standaardiseren en de smaakpapillen van uw klanten te verbazen.

ARTISANALE BAKKERIJ

Perfecte ventilatie, nauwkeurige percentages van vochtigheid en uniformiteit op elk punt van de pan, op alle trays. Indien nodig, extra stoomproductie met STEAM.Boost om goud en glanzende oppervlakken voor uw brood te krijgen.

BANKETBAKKERIJ

Unox ovens geven u volledige controle over het bakproces, van de meest delicate tot de meest extreme, met respect voor de aroma’s en structuren van het deeg.

BEVROREN BAKKERIJ

Het bakken van bevroren deeg is een wetenschap. UNOX-ovens leveren zonder inspanningen geurige, heldere en consistente interne structuren met gouden en uniforme buitenoppervlakken.

DEHYDRATIE

Drie gouden regels: precieze temperatuur, zachte en regelmatige ventilatie en maximale luchtvochtigheid. Bereid je voor op de perfecte uitdroging.

BISCUITS EN KOEKEN

Nauwkeurig, herhaalbaar, uniform. Van het eerste tot het laatste stuk, dezelfde kleur, dezelfde structuur, hetzelfde resultaat. Ontdek het plezier van perfectie.

DRY.Maxi™

DRY.Maxi™ verwijdert effectief vocht uit de kookkamer om uw bereidingen elke keer een perfecte consistentie, kleur en knapperigheid te geven.*Available only for ovens MIND.Maps™

DRY.Plus

DRY.Plus verdrijft vochtige lucht uit de bakkamer om de interne structuur van het product te helpen zich goed te vormen, waardoor een textuur ontstaat die urenlang perfect blijft.*Available only for ovens SHOP.Pro™, CHEFLUX™, BAKERLUX™ LINEMISS™, LINEMICRO™.

STEAM.Maxi™

STEAM.Maxi™ genereert stoom van 35°C tot 260°C en levert een hoge stoomprestatie in combinatie met energie- en waterbesparing.*Available only for ovens MIND.Maps™.

STEAM.Plus

STEAM.Plus technologie creeert direct vocht in de bakkamer, van een temperatuur van 90°C tot 260°C , voor uitstekende resultaten bij elke lading.*Available only for ovens SHOP.Pro™ (MASTER, TOUCH, LED), CHEFLUX™, BAKERLUX™, LINEMISS™.

AIR.Maxi™

AIR.Maxi™ gebruikt meerdere high flow omkeerventilatoren voor een uniform resultaat en een korte bereidingstijd. Met 4 snelheden van de ventilator kunt u elke vorm van koken uitvoeren.*Available only for ovens MIND.Maps™.

PRESSURE.Steam

PRESSURE.Steam verhoogt de stoomtemperatuur en verzadiging om voedsel dat niet kan worden gekookt in traditionele combi-ovens effectief te stomen, zoals volle lading rijst of dumplings .*Available only for ovens MIND.Maps™ PLUS.

EFFICIENT.Power™

Snelle temperatuurstijging, hoge temperatuurprecisie, ENERGY STAR gecertificeerde efficientie bovenaan in de catogerie combi, droge lucht en stoommodus*Available only for ovens MIND.Maps™​​​ PLUS, SHOP.Pro™ MASTER.

AIR.Plus

AIR.Plus garandeerd een perfecte lucht- en warmteverdeling in de bakkamer, voor uniforme resultaten op elk punt in elke lade.*Available only for ovens SHOP.Pro™, CHEFLUX™, BAKERLUX™, LINEMISS™, LINEMICRO™.

De twee soorten voeding

Elektrisch of gas

Electrical power system

High performance heating elements

UNOX electric ovens use special high-intensity resistance that rapidly produce heat from the very first moment of activation. Performances that you will immediately notice: 20°C – 260°C in just 300 seconds and cooking chamber steam saturation in a few seconds (PLUS models).

Gas power system

Forced air burners with symmetrical heat exchangers

UNOX gas-powered ovens are the only in the world with high performance pressure burners and symmetrical heat exchangers. Thanks to this unique design they deliver the same performances of electric ovens in terms of cooking speed and uniformity combined with ENERGY STAR certified low consumption.

Het ontwerp van Unox ChefTop ovens

Elk detail is belangrijk.

Roestvrij. Zoals u.

Ontworpen om uw kookstijl vorm te geven

De Unox-kamer is in elk detail ontworpen om de snelheid en verdeling van de luchtstromen erin te optimaliseren.

The wind shapers

Omkerende fans.

Ventilatoren met hoge stroming verdelen de lucht op elke pan op een krachtige en uniforme manier. Hun anti-bypass frontring verhoogt de doorstroming verder en maakt zo een nog sneller en effectiever koken mogelijk.

Verwijder alle vochtigheid

Geforceerde stroming schoorsteen

De directe schoorsteen met grote diameter die is gepositioneerd op het punt van maximale druk van de kookkamer, zorgt voor een intensere aanblazing en bruining dan traditionele rookafvoersystemen.

Veiligheid en energie-efficientie

Drievoudig glas

Het dubbelglas, de warmtereflecterende deur dicht de kookkamer af, resulterend in een toename van 10% in energie-efficientie in vergelijking met een oven met enkel glas. Het buitenste glas is gewaxt voor het binnenste glas met een luchtdoorsnijding om het buitenoppervlak koud en aanraakveilig te houden.

Opening

Deur vergrendeling posities van 60° to 180°

3 veiligheidsstanden houden het werkgebeid gemakkelijk vrij tijdens het laden en lossen van pansbewerkingen.

Het licht van de toekomst

Deur geintegreerd LED licht

Hoge lichtopbrengst en efficientie LED-verlichting verlichten op een uniforme manier elke pan, van de bovenste naar de onderste. In tegenstelling tot halogeenlampen, hun witte licht verandert niets aan de kleuren van voedsel, dus je hebt altijd alles onder controle. In een oogopslag.

Geen enkele druppel op uw vloer

Afdruiprek

Wanneer de deur word geopend na een kookproces met stoom of vocht, druppels opgehoopt op de deur kunnen naar beneden vallen. Geen probleem met uwUNOX oven: Een verzamelsysteem houdt uw vloer droog en veilig, zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken.

Ontworpen om lang mee te gaan

Dubbele lipdichting

De innovatieve dubbele lipafdichting is ontworpen om na verloop van tijd elastisch te blijven en een luchtdichte afsluiting te garanderen, zelfs na honderden uren werk in de meest kritieke omstandgheden.

Ben je klaar om je maaltijden een nieuwe smaak te geven?

Geintegreerde roker

CHEFTOP MIND.Maps™ PLUS ovens zijn ontworpen om elk type van roken te maken,van de eenvoudigste tot de meest complexe. Je kunt natuurlijke houtsnippers gebruiken en een van de 10 verschillende niveaus van rookintensiteit kiezen. Uniek in zijn soort.

De precisie die uw menu verdient

Multi.Point kern sonde

De 4 meetpunten van de MULTI.POINT kern sonde herkent onmiddelijk het koudste punt in het voedsel waarin de sonde is ingebracht. Jebent altijd zeker van het kookresultaat, zelfs als de persoon die het gebruikt niet zo ervaren is als u.

Bekijk je kookkunst van binnenuit

Single point kern sonde

De SINGLE.POINT kern sonde laat de oven toe om de temperatuur in het voedsel te regelen en het kookproces te stoppen zodra het gewenste resultaat is bereikt.

Dun als een naald

Extra-dunne Sous Vide kern sonde

UNOX ovens zijn de meest efficiente machine om uw sous-vide kookproces te beheren: ze zijn zoveel meer efficienter dan een warmwaterbad. En voor de meest veeleisende kant van jou, De optionele sous-vide kernsonde detecteert nauwkeurig wanneer het koken is voltooid en stopt de oven om kostbare fouten te voorkomen.

Gemakkelijk, Uitgebreid, Intelligent.

De MIND.Maps PLUS interface

Handmatig en MIND.Maps programmeren, volledig geautomatiseerde kook- en bakprocessen, 384 programmageheugen, MULTI.Time en MISE.EN.PLACE programmeren om 10 gelijktijdige kookprocessen te beheren, vereenvoudig READY.COOK-programmering.

Instellingen kookprogramma

SET

Stel elk kookproces op een duidelijke en intuitive manier in voor elk van de 9 beschikbare kookstappen: kooktijd of kernsonde instellen, constante temperatuur of Delta T, vochtpercentage of extractie intensiteit en tot slot een van de 4 snelheden continu of gepulseerd lucht stroomt. Onbeperkte creativiteit.

380 programma’s geheugen

PROGRAMMA’S

Al uw creaties zijn uniek en herhaalbaar dankzij de persoonlijke bibliotheek waarin u uw kookprogramma’s kunt opslaan en organiseren. Met uw CHEFTOP MIND.Maps PLUS kunt u tot 380 programma’s opslaan en ze organiseren in 16 verschillende groepen. Het wordt het refentiepunt van uw keuken.

Stel geen kookproces in, ontwerp het!

MIND.Maps™

Voeg uw aanraking van schittering toe. Met de visuele taal van MIND.Maps ™ kunt u zelfs de meest uitgebreide kookfuncties tekenen met enkele handgebaren op het display. Ontwerp uw meest complexe kookprocessen met maximale creative vrijheid met de CHEFTOP MIND.Maps™ U Pen en herhaal ze wanneer u maar wilt. Jij stelt het je voor, de oven voert het uit.

Kies wat je wilt koken, het soort koken en het gewenste resultaat

CHEFUNOX

Vertrouw op uw CHEFTOP MIND.Maps™ oven en laat hem de kookparameters voor u instellen. Selecteer het type koken, het voedsel dat u wilt koken en de gewenste bereidingsgraad. Uw CHEFTOP MIND.Maps ™ PLUS oven zorgt voor de rest.

Tot 10 gelijktijdig koken.
Alles onder controle!

MULTI.Time

Service tijdens de spits betekent druk, hitte en spanning. De noodzaak om alles in de kortst mogelijke tijd te beheren. Geordend en georganiseerd. Beheer tot 10 processen tegelijkertijd met de MULTI.Time -functie en heb de maximale controle met een snelle blik.

Voorbij keukenorganisatie

MISE.EN.PLACE

Met MISE.EN.PLACE verkrijgt uw oven nog meer waarde en intelligentie: het suggereert de juiste volgorde en timing voor plaatsing van de producten in de oven om alle maaltijden op hetzelfde moment klaar te hebben. Stipt zijn is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Maak je handen niet vuil.

Rotor.KLEAN™ automatisch wassen.

Het enige wat u hoeft te doen om uw oven schoon te maken, is door op een knop te drukken en de meest geschikte was te selecteren afhankelijk van niveau vuil. Dus terwijl je oven zichzelf wast, heb je alle tijd om je te concentreren om wat belangrijk is.

Niets aan het toeval overlaten.

Geintegreerde tank met veiligheidsfles-vergrendeling.

Het aanraken van chemische middelen kan gevaarlijk zijn als deze verkeerd word gebruikt. Om deze reden heeft UNOX een veilig haaksysteem bestudeerd voor de overdracht van DET & Rinse in de geintegreerde tank, waardoor contact met de handen met reinigingsmiddelen wordt vermeden.

Dubbel geconcentreerd reinigingsmiddel.

DET&RINSE

De optimale wassing wordt verkregen door de wascyclus te combineren met een reinigingsmiddel dat op de meest effectieve manier ermee kan werken. Dit is de reden waarom UNOX DET & Rinse PLUS heeft bestudeerd voor maximale wasefficientie en DET & Rinse ECO voor minder moeilijk vuil en meer respect voor het milieu.

Verbinding met ethernet-kabel

Altijd verbonden

Door uw UNOX CHEFTOP MIND MAPS PLUS oven op het internet aan te sluiten heeft uw toegang tot Data Driven Cooking en de UNOX Artificial Intelligence, die uw gegevens, informatie en tips geeft om uw ovens optimaal te gebruiken. U hebt ook toegang tot gratis updates van de ovensoftware.

Draadloze verbinding met internet

WIFI

Verbind uw UNOX oven via een WIFI-netwerk met de UNOX Data Driven Cooking-wereld en open op elk moment alle informatie die op uw pc en uw smartphone telt.

Laat niets achter…

USB poort

Met de geintegreerde USB-poort kunt u eenvoudig uw recepten van en naar uw oven overbrengen wanneer er geen internetverbinding beschikbaar is.

Creëren, begrijpen, verbeteren.

Met DATA DRIVEN COOKING kunt u uw Unox ChefTop MIND Maps PLUS oven op elk moment en overal bedienen. U kunt de bedrijfsomstandigheden in realtime volgen, recepten maken en naar uw ovens sturen.

Een ecosysteem om ontdekt te worden!

De AI zet de verbruiksgegevens om in nuttige informatie om uw dagelijkse winst te vergroten. Gegevens zijn altijd toegankelijk via smartphone, tablet of pc.

Kijk op unox.com voor meer gedetailleerde informatie.

Maken en delen

Je recepten in al je ovens

Maak uw receptenboek en synchroniseer het met al uw ovens met slechts één klik. U kunt het rechtstreeks vanuit een van uw ovens of vanaf uw pc maken en de automatische synchronisatie houdt al uw keukens of winkels up-to-date.

Begrijpen

Monitor en verbeter uw prestaties

DDC.Stats geeft u volledige controle over het verbruik van energie, water en wasmiddel en ook over kooktijden en ovengebruik. Vergelijk de prestaties van de ovens in uw netwerk, detecteer afwijkingen en ontvang nuttige informatie om uw bedrijfsprestaties te verbeteren.

360° Ondersteuning

Laat DDC.Coach je trainen

DDC.Coach is de Unox kunstmatige intelligentie waarmee u volledig kunt profiteren van het potentieel van uw ovens. Een digitale assistent die u advies geeft op basis van het daadwerkelijke gebruik van de ovens, zoals aanbevelen welke eenheden moeten worden gereinigd of ontworpen recepten voorstellen voor uw behoeften. Benut het potentieel van uw ovens en maximaliseer het rendement van uw investering!

Verenigbaarheid

Al uw ovens zijn verbonden

Met DATA DRIVEN COOKING kunt u uw oven op elk moment en overal bedienen. U kunt de bedrijfs-omstandigheden in realtime volgen, recepten maken en naar uw ovens sturen. De AI zet de verbruiksgegevens om in nuttige informatie om uw dagelijkse winst te vergroten.