Keuzes, compromissen en opofferingen behoren tot het verleden.

Unox SPEED-X™ ultrasnelle highspeed ovens. Keuzes, compromis en opofferingen behoren tot het verleden.

Unox SPEED-X™ is de eerste combi-oven in de geschiedenis met een versnelde bereiding en een automatische reiniging: de perfecte samenkomst van kwaliteit en snelheid. Onvoorstelbare prestaties, zonder opoffering.

Uniek in zijn soort.

Ontworpen zodat u nergens van af hoeft te zien!

SPEED-X™ is de eerste combi-oven in de geschiedenis met een versnelde bereiding en een automatische reiniging: de perfecte samenkomst van kwaliteit en snelheid. Onvoorstelbare prestaties, zonder opoffering.

Kwaliteit omarmt snelheid

Combi- en speed-modi

De bereidingskamer van SPEED-X™ heeft een inhoud van 10 ovenschalen GN 2/3 met een tussenafstand van 35 millimeter of 5 ovenschalen GN 2/3 met een tussenafstand van 70 millimeter in de combi-modus en een specifieke positie voor de SPEED.Plate-ovenschaal, zodat in de speed-modus tegelijkertijd maximaal 4 versnelde bereidingen kunnen worden verricht.

Een nieuwe digitale ervaring

Het bedieningspaneel waar u altijd van heeft gedroomd

Het design van het innovatieve bedieningspaneel Digital.ID™ is volledig vernieuwd, voor een ongeëvenaarde gebruikservaring. Een fris, eenvoudig en innovatief design dat de mogelijkheid biedt om de oven te bewaken en bedienen door slechts het display aan te raken.

Combi-bereiding

Convectie en stoom werken samen om onberispelijke bereidingen te waarborgen.

HYPER.Speed

Een revolutionaire technologie die een combi-bereiding met magnetron combineert.

Automatische reiniging en filtering van water

Spoel uw overdenkingen weg met de innovatieve technologie van een automatische reiniging in een oven met versnelde bereiding: de perfecte comb-oven, die echt alles kan!

De oven reinigen is niet langer meer een probleem

SPEED-X™ beschikt over een automatisch reinigingssysteem ROTOR.Klean met een geïntegreerde houder DET&Rinse™ met een inhoud van 1 liter en een waterfiltersysteem RO.Care dat tot 2000l gefilterd water kan waarborgen. Maar er is meer: dankzij de sensor SENSE.Klean kan de oven nauwgezet de vervuilingsgraad vaststellen en de meest geschikte reinigingsmethode voorstellen, zodat verspillingen kunnen worden vermeden. De oven denkt aan alles!

De perfecte verbinding:

Zelfsluitende deur

De zelfsluitende deur is aan meer dan 1 miljoen testcycli onderworpen en versnelt het in de oven plaatsen en eruit verwijderen. Tijdens het sluiten van de oven, kan de ovendeur met een zetje worden gesloten en vergrendeld. Meer bewegingsvrijheid, eenvoudigere handelingen.

Onaantastbaar, ook voor het meest agressieve

Bereidingskamer geperst 316L staal 

De kookkamer van de SPEED-X™ ovens is gemaakt van 316L staal dat wordt gebruikt voor het bouwen van schepen, zodat ze niet door zeewater kunnen worden aangetast. In combinatie met RO-Care kan de behandeling van het water worden vermeden met osmosesystemen, ook met een hoog chloorgehalte.

Stuwkracht

Symmetrische omkeerventilatoren

De high-flow ventilatoren verdelen de lucht op een krachtige en homogene manier over elke bakplaat, van de eerste tot de laatste. Uniformiteit en kooksnelheid op het hoogste niveau.

Symmetrisch perfect

Hoogwaardige verwarmingselementen

SPEED-X™ ovens maken gebruik van speciale rechte weerstanden met een hoge vermogensintensiteit die snel warmte produceren, de hersteltijd van de temperatuur tot een minimum beperken en de luchtstroom optimaliseren.

Recht tot de kern

Perpendicoular Microwaves

Microgolven stralen uit het bovenste deel van de kookkamer, loodrecht op de SPEED.Plate tray voor snel koken. Snelheid, doeltreffendheid en gelijkmatigheid.

Alles in perfecte staat

Onderste lade

Een ruimte voor het reinigingsmiddel DET&Rinse™ en het geïntegreerde waterfilter RO.Care. Een ruimte aan de onderkant van de oven waar u alles, dat voor een dagelijks gebruik van de oven nodig is, in kunt opbergen.

Een nieuwe rol als hoofdrolspeler

Bedieningspaneel

Een volledig vernieuwde interface en een nieuw 16” inch-bedieningspaneel met led en geïntegreerde microfoon. Een opvallende upgrade, ook vanwege de positie van het paneel dat een vooraanstaande rol inneemt en een belangrijke positie aan het centrale deel van de ovendeur inneemt.

Digital.ID™ Hyperconnection

Uw ovens en uw keuzes altijd binnen handbereik

Met Digital.ID™ heeft u op al uw devices toegang tot de interface van uw ovens, waar en wanneer dan ook, zonder dat u daarvoor over een hogesnelheidsinternetverbinding moet beschikken. Importeer elke persoonlijke aanpassing en recept in al uw ovens en devices met de app Digital.ID™. Uw ovens in reële tijd controleren was nooit eerder zo eenvoudig.

Digital.ID™ Account

Profielen en persoonlijke aanpassingen

Maak uw Digital.ID™ aan en log in op uw SPEED-X™ oven die verbonden is met het internet: onthoud uw kookprogramma’s, de configuratie van uw startpagina en alle aanpassingen van uw oven rechtstreeks op de cloud. Het account blijft constant gesynchroniseerd met de meest recente wijzigingen, waardoor u ze ook rechtstreeks vanaf uw smartphone kunt bewerken. U kunt inloggen op uw account vanaf elke SPEED-X™-oven die is aangesloten op het internet en hebt onmiddellijk toegang tot uw instellingen.

Digital.ID™ Widgets

Een op maat gemaakte homepagina

Dankzij de nieuwe widgets kunt u gebruik maken van de meest intuïtieve interface die ooit in een oven is gevonden. Pas het startscherm aan uw eisen aan of kies voor een vooraf ingestelde lay-out die speciaal is ontwikkeld voor uw business, zodat uw functies altijd op de voorgrond staan.

Snel, precies & krachtig

Nieuwe bereidingsfuncties

De begeleide bereiding die uw creativiteit de ruimte biedt

Cooking Set

Dankzij de nieuwe PRESET-functie heeft u toegang tot een bibliotheek van vooraf ingestelde en personaliseerbare instellingen die voor elke type bereiding ad hoc het temperatuur- en vochtigheidsbereik en de ventilatie voorstellen: bakken, roosteren, braden, enzovoorts. Bereidingsprogramma’s creëren was nooit eerder zo eenvoudig.

De belangrijke bibliotheek van de chef-kok

Chefunox

Vertrouw op uw oven en laat de oven alle bereidingsparameters instellen.

Kies het soort bereiding, het te bereiden voedsel en de gewenste bereidingsgraad. Start. Dat is alles.

Een complete en precisie programmering

MULTI.Time

Met MULTI.Time kunt u tot 10 bereidingen tegelijkertijd instellen. Elke bereiding wordt bewaakt door een specifieke timer die u waarschuwt wanneer de bereiding uit de oven kan worden gehaald, zonder dat u alle andere bezigheden uit het oog verliest. Dankzij het nieuwe scrollsysteem kunt u alle timers instellen door het display aan te raken, met een voorheen ongekende precisie.

Meer versnelde bereidingen en nu tegelijkertijd!

MULTI.Speed

Als SPEED-X™ in de versnelde bereidingswijze wordt gebruikt kan op het bedieningspaneel de positie van het voedsel op de SPEED.Plate worden gesimuleerd en kunt u tot 4 versnelde bereidingen tegelijkertijd beheren. Met MULTI.Speed kunt u elk type voedsel bereiden, van kant-en-klare gerechten tot sandwiches, van groenten tot vlees, alles op hetzelfde moment en dat terwijl u alles onder controle houdt.

Kunstmatige intelligentie in de keuken

De nieuwe vorm van Data Driven Cooking

Data Driven Cooking breidt zich verder uit dankzij een volledig vernieuwde grafische interface en wordt zo de meest geavanceerde IoT-infrastructuur die de markt biedt. Een nieuwe update biedt in minder tijd feedback en statistieken over het gebruik van de oven. En dankzij de nieuwe Kitchen Scheduler kunt u het plannen van de bereidingen optimaliseren en de verspilling van tijd en energie minimaliseren.

U geeft het commando, de oven voert het uit

De oven luistert en praat met u dankzij stembedieningen

“Hey Unox, warm op tot 180 °C”. De spraakherkenningstechnologie herkent de menselijke stem en laat de oven reageren op basis van de ontvangen spraakbedieningen. U kunt commando’s geven, ook wanneer u met iets anders bezig bent.

“Ja, chef!”

Spoel overdenkingen weg met de automatische reiniging

Dankzij de technologie Rotor.Klean is SPEED-X™ de eerste oven met versnelde bereiding die zich automatisch reinigt. Een intelligente oven die de vervuilingsgraad nauwgezet kan vaststellen en de meest geschikte reinigingsmethode voorstelt, zodat verspillingen kunnen worden vermeden.