Verzending & levering

Verzendkosten
Voor bestellingen met een orderwaarde boven de € 1500,- (excl. btw) is de verzending binnen Nederland en België GRATIS. Voor overige producten geldt indien het op een Europallet formaat B120xD80cm past en het orderbedrag is van €750,- tot €1500,- excl. BTW verzending GRATIS.

Voor bestellingen met een lagere orderwaarde zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht, de afmetingen maar soms ook het merk. Daarom hanteren wij verschillende verzendingsklassen, die wij hieronder verder voor u uitleggen.

Verzendingsklassen

 • Pakketpost (max. afmetingen 300cm totale omvang):
  Nederland* €7,- België €9,-
 • Verzending past op Mini-pallet (max. afmetingen B80xD80cm)
  Nederland* €25,- België €29,-
 • Verzending past op Euro-pallet (max. afmetingen B120xD80cm)
  Nederland* €45,- België €49,-
 • Verzending groter dan Euro-pallet (afmetingen groter dan B120xD80cm)
  Nederland* €55,- België €59,-
 • Transport op aanvraag
  Het product is van te grote afmetingen om verzonden te worden, hiervoor hebben wij diverse voordelige en goede oplossingen, contacteer ons voor een offerte.
 • UNOX Levering op lokatie GRATIS (alleen Unox ovens) Nederland + België. Inclusief leveren, plaatsen en in bedrijfstellen mits de aansluitpunten binnen 1 meter van het apparaat aanwezig zijn.
 • GRATIS verzending Nederland + België
  Voor alle producten waarvan het orderbedrag excl. BTW meer dan €1500,- is de verzending GRATIS. Voor overige producten geldt indien het op een Europallet formaat B120xD80cm past en het orderbedrag is van €750,- tot €1500,- excl. BTW verzending GRATIS.

Levering
Levering zal plaatsvinden op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 08:00 en 18:00. Wanneer u een speciale tijdslevering aanvraagt, kan het zijn dat hier extra kosten voor berekend zullen worden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Verzending naar de Waddeneilanden
Wilt u de bestelling geleverd hebben op de Waddeneilanden? Dan kunnen er extra verzendkosten worden berekend. Wilt u weten wat de verzendkosten zijn om een bepaald product naar een van de eilanden te verzenden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Algemene voorwaarden
Onderstaande knop zal u doorsturen naar het betreffende artikel aanwezig in onze algemene voorwaarden.

Artikel 4. Levering en levertijd Artikel 6 - Transport Algemene voorwaarden
Heeft u nog vragen of wilt u informatie of advies?
Contact opnemen
*met uitzondering van de waddeneilanden, hiervoor zullen extra verzendkosten in rekening worden gebracht.